Team Youi

Als stylist heb ik veel affiniteit met mode en ik deel mijn ervaring al meer dan 10 jaar waarbij de klant op nummer 1 staat. De eerste indruk zegt alles!

Ik kleed mijn klanten met als doel hun persoonlijkheid te laten spreken zodat zij zelfverzekerd op date kunnen gaan. Mijn missie is om mannen als vrouwen zich comfortabel te laten voelen in hun eigen outfit. 

Samen gaan we op pad om de beste outfit uit te zoeken en mooie kledingcombinaties samen te stellen voor een spannende first date. Elke date is weer anders en kleding werkt mee aan de uitstraling van een persoon. Ik geef jou advies welke kleding past bij jouw lichaamstype. Deze tips kun je straks ook gebruiken wanneer je alleen gaat shoppen. Denk bij het shoppen aan de volgende punten waar ik mij samen met jou op ga focussen:

1: Kleding
2: Sieraden en accessoires
3: Kapper
4: Parfum

Ik shop samen met jou doelgericht en voor elke te bedenken gelegenheid. Jouw outfit zal geheel afgestemd zijn op jouw persoonlijkheid en de gelegenheid waar jij gaat afspreken. Ik zorg dat jij vol zelfvertrouwen naar je date zult gaan! Youi biedt deze service aan klanten die het moeilijk vinden om de juiste kledingstijl te bepalen of het lastig vinden een sprekende kledingstijl samen te stellen. Het resultaat wat je van mij krijgt is dat je altijd precies weet wat je aan kunt trekken om een verpletterende eerste indruk te maken 

Lionel – Kledingstylist

Fotoshoot

Voordat je al je lessen in praktijk gaat brengen en je in je nieuwe outfit op date gaat, biedt Youi je de mogelijkheid om een fotoshoot te boeken om je nieuwe dating profiel nog aantrekkelijker te maken.

De fotoshoot vindt plaats op een locatie die je samen met je coach bepaalt.

Tabitha – Fotograaf